Bezorgregeling – Apotheek Walrave – Vlaardingen

Apotheek Walrave

Apotheek Walrave

Apotheek Walrave in Vlaardingen biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Uw Zorg online app

Vanaf nu zijn de online diensten van onze praktijk ook via een app beschikbaar: de Uw Zorg online app. Zo kunt u nog makkelijker via uw smartphone of tablet met ons communiceren. Download de Uw Zorg online app in de App Store (iOS) of Google Play (Android). U krijgt hiermee veilig toegang tot uw medicatieoverzicht en u kunt eerder voorgeschreven medicijnen bestellen.

Bezorgregeling

Als u om gezondheidsredenen uw geneesmiddelen niet zelf bij de apotheek af kunt halen en u niemand in uw directe omgeving heeft die dat voor u kan of wil doen, is de apotheek bereid deze bij u te bezorgen. Eventueel geeft uw huisarts via uw recept aan dat bezorgen om medische redenen gewenst is.
Wij bezorgen tussen 11:00 en 18:00 uur. Wanneer u wilt dat wij de medicijnen bij bijv. de buren willen afgeven of in de brievenbus, geef dit dan van te voren aan ons door.