Speciale bestellingen – Apotheek Walrave – Vlaardingen

Apotheek Walrave

Apotheek Walrave

Apotheek Walrave in Vlaardingen biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Uw Zorg online app

Vanaf nu zijn de online diensten van onze praktijk ook via een app beschikbaar: de Uw Zorg online app. Zo kunt u nog makkelijker via uw smartphone of tablet met ons communiceren. Download de Uw Zorg online app in de App Store (iOS) of Google Play (Android). U krijgt hiermee veilig toegang tot uw medicatieoverzicht en u kunt eerder voorgeschreven medicijnen bestellen.

Speciale bestellingen

De apotheek kan niet alle middelen — met name alternatieve en homeopathische middelen — in voorraad hebben, daarvoor zijn er teveel in omloop. Als u wilt kunnen we bepaalde middelen voor u  bestellen, wij doen dat dan graag. Voor het bestellen van deze middelen kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers of u kunt dit ook via de mail bestellen. Indien dit geneesmiddel uitsluitend op recept geleverd kan worden moet u daarvoor zoals u gewent bent het recept eerst aanvragen bij de dokter.  Als u later  deze middelen niet meer nodig heeft, kunnen wij zulke bestellingen gewoonlijk niet meer terugsturen. In dat geval moeten we de kosten voor zo’n bestelling toch bij u in rekening brengen.